Developer

Kingsford-Waterbay

Development Kingsford, punika tenan property mapan ing China lan Hong Kong. Mung sebutno Kingsford, akeh bakal mikir saka pendhudhuk Ultra-kemewahan kaya Kuala Waterbay lan pembangunan komersial ing Asia. Duwe wis branded minangka kualitas lan perusahaan dipercaya, jeneng account diwiwiti ing Hong Kong, dening Kingsford Investments.

Klompok dumadi saka akeh tambahan, gadhah bisnis properti sungguh lan pengalaman karo pembangunan, Manajemen lan Manufaktur. Duwe wis dikenal minangka perusahaan Manajemen unik, operasi lan model pangembangan, Kuala Development wis diakoni internasional minangka account kluwarga apik.

ing 2000, Kingsford dipindhah menyang real estate lan wis kasil ngembangake yuta ing kothak meter (sqm) proyèk omah lan komersial adiluhung ing China. Duwe tagline a: 'A Gedung dipercaya On Foundation Solid', iku ora wonder apa wong dianggep Kingsford minangka simbol saka kualitas lan dateng. diunggahake ing, Kingsford janjinipun njaga kaunggulan lan kapercayan sing, minangka tim profesional karo filsafat Manajemen bisnis khusu.

Njaluk Kuala Waterbay eBrochure!

Kindly tombol ing rincian lan kita bakal ngirim kanggo sampeyan rauh!

Kingsford-Waterbay

kingsford waterbay


| Ngarep | Developer | Gambaran Umum Project | Lokasi | Plan Site | Floor Plan | eBrochure | Diskon Senior | Price | Peta Panggenan |

Proyek liyane : Wisteria / Poiz Residences / Thomson Impressions / Symphony Suites / Pinggir kali / 6 Derbyshire / Asimont Villas / Sunnyvale Residences / Kuala Waterbay / Westwood Residences EC / The Terrace EC / Bellewaters EC / Northwave EC / Kingsford Hillview Peak / The Vales EC / Langkawi Tiga / Visionaire EC / Salah eighties Residences / Twin Peaks OUE / Sturdee Residences / Fulcrum Condo / Buruh ketemu Quarter / Forest Woods / Park Place Bangkok / The mili

Kingsford-Waterbay