Kuala waterbay

kingsford waterbay

Kingsford-waterbay-condo kingsford-waterbay Kingsford-Waterbay Kingsford-Waterbay Kingsford-Waterbay kingsford-waterbay Kingsford-Waterbay kingsford-waterbay-cond0 Kingsford-waterbay-condo Kingsford-waterbay-condo Kingsford-waterbay-condo Kingsford-Waterbay Kingsford-waterbay-condo kingsford-waterbay-condo Kingsford-waterbay-condo kingsford-waterbay kingsford-waterbay

Kuala Waterbay ( Xinfeng Galaxy Bay ), Dumadi saka saka total 1,165 Unit; kang pembangunan pribadi mbesuk paling gedhé ing wilayah lor (District 19). Loro saka iku Apartemen, ana uga 6 Teras omahé, lan 2 semi-suwek. Arang katon, Situs iki geographically dumunung ing rong mimpin madhep kali. Iki uga nerjemahake sing mayoritas Unit bakal gadhah tampilan kali (Serangoon River). Mesthi, iki boosts uniqueness kanggo heartland ing, lan iku mesthi project sing bakal nglakoake tilik pasar kanggo mbayar manungsa waé ekstra ing. The Urban Business Authority (URA) tendered plot iki, kanggo Kuala Development Property pungkasan Nopember (2014) kanggo whopping a $460.4 yuta; kang uga equates kanggo $522 times ppr.

A kombinasi 2 ngrugekake saka tanah didol pangembang; sisih dening sisih, sampeyan ora bakal wagol ing apa Kuala Waterbay wis kanggo kurban. Welcome kanca-kanca lan kulawargané kanggo klumpukne liwat akhir minggu kajawi proyek fasilitas condo lengkap. Gampang 3 kaping ukuran lan project rata-rata ing Singapura, iki uga nerjemahake menyang golek ngarep sing bakal gadhah 3 kaping fasilitas ing papan kang senyawa Panjenengan! Kuala Waterbay menehi hiburan lengkap kepengin (lan kabutuhan) kanggo tresna gedhe-gedhe tanpa compromising ing gaya urip. Njaluk kabeh sing bungah telas, saiki ing jantung Serangoon.

A gaya urip kaya ora ana liyane, gabungke alam lan unsur Unlimited fun - Kuala Waterbay awaits sampeyan.


INFORMASI

Kuala Waterbay Facts Informasi lan

kingsford-waterbay

Facts About Kuala Waterbay

  • Jeneng Proyek: Kuala Waterbay
  • Alamat: Upper Serangoon View
  • District: 19
  • MRT paling cedhak: Hougang MRT Station
  • Drajat: 99 Taun
  • Samesthine TOP: 01 Jan 2018

Informasi Kuala Waterbay

  • Developer: Kuala Property Development Pte Ltd
  • Aja. saka pamblokiran: 9
  • Level paling: 16
  • Tipe Bedroom: 1/2/3/4/5 Bedrooms & Strata House
  • Aja. saka Unit: 1,165 Unit
  • Area Site Gross: 293,806.6 sqft2

Price indikatif Kuala Waterbay

  • 1 Bedroom Unit Saka: $5xxK
  • 2 Bedroom Unit Saka: $6xxK
  • 3 Bedroom Unit Saka: $8xxK


Gallery

Ayo Kuala waterbay TAKE YOU Away ...

 


Lokasi

A respite LUSH saka Bakat

kingsford-waterbay

Call Sale Developer Ing 6100-9095 Kanggo Kuala Waterbay Presentation eksklusif SAIKI ! kingsford-waterbay-condo

 


Apa Kuala waterbay…

6 Alasan apik kok Kuala Waterbay punika Sampurna kanggo Sampeyan

 

Kingsford-Waterbay

Perdhana Lokasi

Kuala Waterbay wis nestled ing Upper Serangoon View ing District 19. Kuala Waterbay lagi wae 2 menit drive kanggo seneng kesah Expressway (Kallang-Paya Lebar Expressway, / KPE). Travelling kanggo CBD (metu dening salah siji Keppel Road utawa Maxwell Road) saiki bakal njupuk sampeyan kira-kira 15 menit; bandara mung 10 menit drive. Conveniences kuwi knthi angel katon ing urip anyar saiki!

Kingsford-Waterbay

Shopping & Hiburan

Kuala Waterbay wis located tengen smacked ing ngarepe Punggol Park. Panggonan iki wis zona hangout populer kanggo kulawargané, nyediakake fasilitas gedhe, Fishing uga minangka panggonan eatery. Saiki, kabeh iki mung 5 menit lumaku saka Kuala Waterbay. Ora kanggo kantun metu ing Hougang Mall ngendi sampeyan bakal pamper dening kabeh limo blanja & pengalaman hiburan.

KINGSFORD-WATERBAY

Aksesibilitas Amazing

Conveniences wis tau wis digawe luwih gampang kanggo komuter sing manggen ing Upper Serangoon Zoning. Ati ngrusak dening pilihan saka salah siji njupuk bis saka Upper Serangoon Road dhewe, or Buangkok Drive. Shuttling lelungan menyang MRT (Hougang, Hard, Sengkang, Punggol) ing kurun 5 menit.

 

kingsford-waterbay

Canggih Lifestyle

Kanggo penyayang olahraga, Kuala Waterbay punika secara harfiah ing jejere konektor park (liwat sisih akses gapura), nyediakake joggers / cyclists saperangan tumuju jog / siklus. Konektor park populer wilayah disambung nganti kaya Punggol End, Kang Lane, Sengkang East, Upper Serangoon, and even Hougang (menyang Tampines Road).

Kingsford-Waterbay

Sekolah Madeg Good

Fasilitas lan kepenak aside, sekolah biso dipercoyo uga titik fokus utama kanggo Kuala Waterbay. Fun Flag (Girls sekolah) ing salah siji sisih (5 menit drive), lan uga kanggo ngebaki menyang lanang kanggo Monfort (Utami lan Secondary), saiki sing benefitting saka sing paling kaloro donya.

Kingsford-Waterbay

Investment Great

Kuala Waterbay; kang pembangunan pribadi mbesuk paling gedhé ing District 19. Situs iki geographically dumunung ing rong mimpin madhep kali. Iki uga nerjemahake sing mayoritas Unit bakal gadhah tampilan kali (Serangoon River). Mesthi, iki boosts uniqueness kanggo heartland ing, lan iku mesthi project sing bakal nglakoake tilik pasar kanggo mbayar manungsa waé ekstra ing.

Kingsford-Waterbay

Register kaya VVIP Kanggo An Presentation Exclusive Saiki

Kingsford-Waterbay-condo

kingsford waterbay


| Ngarep | Developer | Gambaran Umum Project | Lokasi | Plan Site | Floor Plan | eBrochure | Diskon Senior | Price | Peta Panggenan |

Proyek liyane : Wisteria / Poiz Residences / Thomson Impressions / Symphony Suites / Pinggir kali / 6 Derbyshire / Asimont Villas / Sunnyvale Residences / Kuala Waterbay / Westwood Residences EC / The Terrace EC / Bellewaters EC / Northwave EC / Kingsford Hillview Peak / The Vales EC / Langkawi Tiga / Visionaire EC / Salah eighties Residences / Twin Peaks OUE / Sturdee Residences / Fulcrum Condo / Buruh ketemu Quarter / Forest Woods / Park Place Bangkok / The mili

Kingsford-Waterbay

Upcoming Singapore Property Launches

Kingsford Hillview Peak

Northwave EC

Langkawi Tiga

Terrace EC

Bellewaters EC

pendhudhuk westwood

voucher EC

Thomson Impressions

Kuala Waterbay

Symphony Suites

Pinggir kali

6 Derbyshire

Visionaire EC

pendhudhuk Sunnyvale

pendhudhuk poiz

condo Wisteria

pendhudhuk sturdee

Villas asimont

Salah eighties Residences

Twin Peaks OUE

Fulcrum Condo

Buruh ketemu Quarter

Forest Woods

Park Place Bangkok

The mili